شله زرد یکی از دسر‌های سنتی ایرانی‌ست که اغلب اوقات برای مراسم مذهبی، نذری و البته افطار‌های ماه مبارک رمضان پخت می‌شود. پخت این دسر خوش‌عطر و شیرین سنتی راز و رمز‌های خودش را هم دارد و سختی‌هایی هم دارد اما نتیجه آنقدر لذیذ و خوش‌طعم است که واقعا به تمام تلاش‌ها و سختی‌هایش می‌ارزد. در وبلاگ دلخوش ما  را دنبال کنید.

 
به شله زرد ماه رمضان مخصوصا باید غیرت داشت. اصلا به کم و ساده راضی نباشید و بیاید تا با هم یک شله‌زرد عالی و بی‌نقص بسازیم.
 

 

 
اولین اصل و مهم‌ترین اصل شله‌زرد غلظت آن است. شله‌زرد نه باید شل و وا‌رفته باشد و نه سفت یک غلظت مطلوبی باید داشته باشد، به سبک شله‌زردهای مادرها و مادربزرگ‌ها که اغلب ما در بچگی طعمش را چشیده‌ایم و هنوز مزه‌اش با ما همراه است.
 

 

 
مواد لازم:
 
برنج، یک لیوان
شکر، سه لیوان
کره، ۵۰ گرم
زعفران
گلاب، یک سوم لیوان
خلال بادام، ۵۰ گرم
 

آشپزخونه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

غذا و دسر Joseph Robert ویکی ناب دفتر اسناد رسمی شماره 2 ارومیه آرنور Melissa مجله خبري و سرگرمي محبت چت,انتقال به چت محبت,محبت چت اصلی,ورود به محبت چت