حلوا را میتوان نوعی شیرینی، دسر و یا حتی نوعی غذا معرفی کرد. این خوراکی خوشمزه با سرخ کردن آرد بدست میآید. فرآیند تولید حلوا نسبتا سخت است در این مقاله قصد داریم به صورت گام به گام طرز تهیه حلوا را به شما آموزش دهیم پس با جیمیتو همراه باشید.
حلوا چیست؟
مواد اولیه تهیه حلوا برحسب نوع آن مختلف است. برای نمونه حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شیره میتوان شکر استفاده کرد بر روی شعله زیاد اجاق به دست میآید.
طرز تزیین حلوا
نانهای پفی را از وسط نصف کنید و حلوای گرم را داخل قیف بریزید.
با ماسوره آچاری (ستارهای) داخل هر دو قسمت را با حلوا پر کنید و سپس در جهت عکس روی هم قرار دهید و تزیین کنید.
یا سوراخ کوچکی زیر نان پفی ایجاد کرده و سر ماسوره را داخل حفره ایجاد شده فرو کنید و داخل نان را با حلوا پار کنید.
میتوانید با شکلات ذوب شده روی آن را تزیین کنید.
پسته نیم کوب یا خمیر پفی را به وسیله قیف و ماسوره در سینی چرب شده، به شکل هفت و هشت بزنید تا پس از پخت نان پفی زیبایی داشته باشید.
پس از خنک شدن، وسیله یک کارد بلند و تیز آهسته از وسط برش بزنید.
به کمک کاغذ روغنی قسمت رویی را بردارید و قسمت زیرین را به ظرف سرو منتقل کنید.
سپس حلوا را روی تمامی سطح زیرین پخش کنید.
بعد قسمت برش داده شده رویی را روی حلوا بگذارید و جاهای مختلف آن را با حلوا نقش بزنید.
برای تزیین هم از شکلات توت فرنگی ذوب شده استفاده کنید.
آشپزخونه
درباره این سایت